Nyhed

Onsdagens Frække spil på BettingNews…

Her har vi fundet endnu et opgør fra England, som vi forlængst havde udset som en udesejr, men odds’et er vildt overdrevet efter redaktionens mening. Men det har ikke ændret vores opfattelse af kampens resultat – men bare gjort gevinsten større.

Huddersfield – Cardiff = 2 = Odds 2,80
Spillet hvor du får Februars Højeste Bonus at spille for…

Huddersfield skilte sig af med indtil flere spillere og heraf var nogle af dem danske. Det var så også spillere i den dyre ende, men også dem der var blandt de bedste. Det har Huddersfield ikke kunne løfte efterfølgende og ligner et hold der ryger lige igennem Championship.

Formen er bestemt ikke noget at råbe hurra for og sker der ikke snart en ændring, vil den lille margin der er hurtigt blive spist op. Vi tror dog ikke på redaktionen, at Huddersfield overlever i Championship, selv om der er hele 16 kampe til at vende skuden tilbage.

*

Cardiff ligner til gengæld et mandskab der godt kan drømme op en evt. oprykning. Men det kræver så også, at der begynder at komme sejre på plakaten og færre remis’er – men Cardiff får så til gengæld point både ude og hjemme.

Cardiff har spillet 7 kampe remis på fremmed græs og kun 1 hold har spillet flere. Med tanke på hjemmeholdets kvaliteter, men vi faktisk at Cardiff bør tage alle 3 point, men en remis tror vi at begge mandskaber kan leve med. Men kommer der en sejr tror vi mest på hjemmeholdet.

Huddersfield – Cardiff = X2 = Odds 2,80
Spillet hvor du får Februars Højeste Bonus at spille for…

To Top