Sats

Onsdagens Frække “Sats” på BettingNews…

Dagens sidste anbefaling fra Experterne på BettingNews er ikke en pokalkamp, men en ordinær turneringskamp fra den næstbedste norske række OBOS-Ligaen, hvor der er topopgør og det har vi valgt.

Bodø/Glimt – Sandnes = X2 = Odds 2,60
Spillet hvor du får de absolut bedste kundetilbud løbende…

Bodø/Glimt ligger komfortabelt nr. 1, med ikke mindre end 10 point ned til nr. 2 Start og det er kun de 2 første pladser der ender med, at rykke direkte op i Eliteserien. Det burde ikke glippe denne gang for Bodø/Glimt.

I dag får de dog en af de modstandere som de ikke har et specielt godt forhold til og har i en årrække haft det rigtigt svært med.  Vi skal faktisk helt tilbage til 2011, for at finde den eneste sejr mod Sandnes.

Bodø/Glimt har nemlig kun vundet 1 opgør af de 9 indbyrdes møder der har været og kun 2 er endt remis, på både hjemme- og udebane. Så det er 6 nederlag til Sandnes siden 2010.

*

Sandnes ligger nr. 3 i OBOS-ligaen og har kun 2 point op til Start, der ligger på den befriende 2. plads. Sandnes er rækkens næstbedste udehold, med 5 sejre, 2 gange remis og kun 3 nederlag i 10 kampe på udebane.

De tabte den seneste udekamp i starten af Juni måned mod Floro, som er ligaens absolut stærkeste hjemmehold og bedre end Bodø/Glimt.

De slot Bodø/Glimt i foråret hjemme med hele 3-0 og vi tror på, at de kan hente mindst det ene point i aften og fortsætte den gode statistik mod Bodø/Glimt – når man ser det fra Sandnes side.

Bodø/Glimt – Sandnes = X2 = Odds 2,60
Spillet hvor du får de absolut bedste kundetilbud løbende…

To Top