Nyhed

Onsdagens “Frække” sats fra Champions League…

Også dagens sidste anbefaling er hentet i Champions League og her er det lidt af et interessant opgør, mellem to store og traditionsrige klubber i deres respektive lande og internationalt.

Napoli – Liverpool = 1 = Odds 3,30
Spillet hvor du får dagens frækkeste Bonus til at spille for…

Napoli er et godt hold, der både taktisk, spillemæssigt og mandskabsmæssigt sagtens kan hamle op med et sprudlende engelsk mandskab. Vi mener at Napoli er et blandt de hold der har den absolut bedste defensiv i Europa.

Hjemme på San Paolo i Napoli giver de bestemt ikke noget ved dørene og det er uanset hvem der gæster dem. Vi er overbevist om en fantastisk kamp, endda med mål til begge hold – men Napoli taber ikke. Vi giver dem favoriværdigheden i dette opgør, selv om den er lige på kanten.

*

Liverpool er ramt af Klopp effekten og han er i gang med i gen at vise at han magter at bygge et godt hold op. Men selv om mange tror at Moses gik på vandet, så er virkeligheden noget andet.

Selvfølgelig vil Klopp have en taktisk plan klar han og holdet tror på og det vil sikkert også blive en slags stillingskrig. Men vi fornemmer en lille svaghed i den bagerste kæde, som vi tror Napoli vil læse og udnytte. 

Men en ting står fuldstændigt klart – i de par timer kampen spilles vil vi på redaktionen IKKE forstyrres – for den kamp har vi glædet os til længe.

Napoli – Liverpool = 1 = Odds 3,30
Spillet hvor du får dagens frækkeste Bonus til at spille for…

 

 

To Top