Nyhed

Onsdagens “Frække” og vilde russiske anbefaling…

Vi slutter af i den russiske liga, hvor kulden forlængst har overmandet landet og tvunget de indfødte indendørs. Så det bliver nok ikke et fyldt Otkrytiye Arena i dag – men der skal nok komme mange, da det er et Moskva hold der spiller hjemme – men vi tror ikke det går som de fleste forventer.

Sp. Moskva – Ural = X2 = Odds 2,25
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og Odds…

Sp. Moskva har rigtig mange jern i ilden i denne periode og spiller 3 kampe om ugen, hvilket slider på de fleste mandskaber. De er faktisk begyndt at virke slidte, hvilket man kunne se i deres Europa League opgør mod Rapid Wien, hvor de var foran med 1-0, men endte med at tabe 1-2 i de døende minutter, dels på grund af en mega fejl fra målmandens side.

Men også i den hjemlig liga er det begyndt at halte lidt og her begynder man at hænge på nederste af de sjove pladser. Så det handler om fokus og dette er pokalen som ikke er så prestigefyldt i landet. Men den giver dog adgang til Europa.

Dagens gæster fra Ural har lige været på besøg i starten af november og her tabte man med 1-2. Man har så også en Europa League kamp i den kommende uge – så hvor er fokus og hvad prioriteres der. Vi tror på EL fremfor den lokale pokal, da man stadig har en mulighed for at gå videre efter gruppe spillet.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Ural er et ukendt hold for de fleste og har da heller ikke sin gang på de internationale scener. Men hjemme i den russiske liga er de et hold der oftest lander i det næstbedste lag – men som også er et af de hold, der kan drille de stor.

Og det var netop tilfældet ved seneste besøg. Men det var ikke bare rent held, for Ural er irriterende gode på udebane. De 2 seneste udekampe har begge gange været i Moskva, mod hhv. Lokomotiv og Spartak – og begge gange vandt de. 

I det hele taget er Ural blandt de bedste udehold i ligaen og derfor er det uforståeligt med det kampprogram som hjemmeholdet har, at Ural stadig får så høj et odds på en sejr. Vi fedter dog en smule og spiller på Dobbelt-Chancen.

Sp. Moskva – Ural = X2 = Odds 2,25
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og Odds…

To Top