Nyhed

Onsdagens Frække Lokalbrag fra 2. Division…

Vi kan godt forstå hvis nogen tænker – Hva F….. har I gang i. Men faktisk har vi et meget internt kendskab til begge mandskaber og har tråde langt ind i begge klubber. Faktisk er klubben fra Frederiksberg en som en af redaktionens medlemmer har været med til at starte tilbage i år 2000 – både som træner og bestyrelsesmedlem.

Avarta – FA 2000 = 2 = Odds 3,60
Spillet hvor DU får dagens Højeste VelkomstBonus…

Avarta er fra Rødovre og har været placeret i landets 3. bedste række i en del sæsoner. Men det er altid i den tunge ende de plejer at være placeret efter sæsonen.

Efter de 3 første kampe er der kommet 2 point på tavlen og en score på 1-4. Det er præcis hvad Avarta’s udfordring vil være i denne sæson. Dem der er udvalgt til at spille på toppen, har ikke niveau.

Avarta står fornuftigt defensivt, og det skal de blive ved med hvis de ikke skal ende i Danmarksserien i næste sæson. Men det er ikke en farbar vej og til dagens kampe mangler der 2 vigtige spillere. Vi tror på ingen måde på en hjemmesejr.

*

FA 2000 er rykket op til denne sæson og er et hold, som stadig kører på adrenalin og selvtillid. Der er flere talenter der er på vej frem og balancen og kemien i truppen er i en rigtig god balance.

Også FA 2000 har fået 2 point efter de første 4 kampe. Spillede fornemt remis mod både Frem og Helsingør, men røg i lokalbraget mod formstærke Vanløse, hvis stadion kun ligger ca. 1.000 meter væk fra FA 2000s ditto.

Dette opgør kan også komme under kategorien lokalopgør. Vi mener at FA 2000 er mere offensive, med en god defensiv opbakning. Der spilles op til mange chancer og FA 2000 vil være dem der har bolden mest.

Vi ved at den er småt brændbart, men vores kendskab til begge mandskaber personligt, får os til at komme med denne anbefaling.

Avarta – FA2000 = 2 = Odds 3,60
Spillet hvor DU får dagens Højeste VelkomstBonus…

To Top