Frække

Onsdagens Frække landskamp fra Balkan…

I denne landskamp er det 2 landshold fra Balkan, hvor spændingerne stadig er store og hvor æresbegrebet altid har haft vilde højder. På fodboldbanen er følelserne ofte en del af spillet og det er tydeligt at se, når Balkan landshold har mistet modet – så stempler de nærmest helt ud af en fodboldkamp. I dag tror vi dog ikke på, at nogen vil stemple ud.

Slovenien – Slovakiet = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får dagens Højeste VM Odds…

Slovenien bliver nok ikke et af de mandskaber der ender med at kvalificere sig til VM i Qatar i 2022, men de er stadig et mandskab der kan drille de andre i gruppen – og måske med en masse held, alligevel gå hen og overraske til sidst. Men med kun 3 point efter de 3 første kampe, så ligner de ikke et hold der slutter som et af de 2 bedste i gruppen. Når man taber på udebane til Cypern, så er der noget der skal justeres gevaldig. Men de er faktisk den rene elendighed på udebane og det er ikke atypisk for Balkan landsholdene.

Hjemme på Stadion Stožice i Ljubljana er de til gengæld en helt anden størrelse. Her har de slået hold som bla Kroatien og Tjekkiet – so er blandt de bedste hold i den del af Europa. Vi skal hele 10 hjemmekampe tilbage for at finde det seneste nederlag på 0-1 til Østrig, ellers har det stort set være lutre sejre. De 2 seneste gange slovakkerne har gæstet Stadion Stožice har de gange forladt banen som tabere. Det er vi sikre på, at de gør igen i dag.

*

Slovakiet ligger faktisk bedre placeret i gruppen, da de har hentet 5 point i de 3 første runder. De vandt hjemme over Rusland med 2-1, men har så kun fået 2 point mod hhv. Malta og Cypern. Så det er ikke et særligt frygtindgydende mandskab som der stilles med fra Slovakiet. Men de er trods alt stadig ubesejrede indtil videre – men det forventer vi er et overstået kapitel efter dagens kamp i Ljubljana.

De var også med ved EM, men her fik de kun deres 3 gruppekampe og så var det i bad og hjem. Spanien og Sverige var for stærke modstander, men de fik en sejr over Polen. Det er udebane i dag og da chancerne for videre avancement ser sværere ud, så er det spørgsmålet om de er motiveret nok til at løbe den ekstra meter. Det er også et slags “lokalopgør” på Balkan og de 2 seneste gange har dagens gæster tabt. Det vil de selvfølgelig gerne have renset af sig, men vi tror ikke på at det bliver i dag.

Slovenien – Slovakiet = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får dagens Højeste VM Odds…

To Top