Frække

Onsdagens “Frække” julespil på BN…

For bare en sæson siden, ville dette spanske topgør fra La Liga have været en topkamp, men i denne sæson har især hjemmeholdet vist svigtende form og udeholdet har heller ikke helt den samme styrke som i fjor.

Real Sociedad – Sevilla = 2 = Odds 2,75
Spillet hvor du får dagens Frækkeste bonus med 3x indsatsen…

Real Sociedad bløder i denne periode og det er både grundet slitage og skader. Efter sejren i EL mod Rosenborg har de efterfølgende 6 kampe ikke givet en eneste sejr. Men derimod 4 nederlag og 2 gange remis.

Man tabte godt nok hjemme til Zenit Skt. Petersborg og det kan måske godkendes. Men man har så også tabt til Malaga på Estadio Anoeta og røg ud af pokalen til Lleida samme sted!

Vi har på redaktionen svært ved at se et Sociedad mandskab der kan nå at rejse sig inden den korte vinterpause. Og vi vurderer, at det ikke bliver i dagen i dag mod et stærkt gæstende mandskab fra Sevilla.

*

Sevilla har også mistet point i de 2 seneste optrædener. Men den ene kamp var ude mod Real Madrid, så det kan accepteres. Den efterfølgende hjemmekamp gav kun en remis mod Levante med 0-0.

Men vi ser det bestemt ikke som en formnedgang, men mere som en naturlig proces for hold der har deltaget i mange turneringer og kampe i efteråret. Men de er et bedre hold end dagens hjemmehold også når det ikke er helt oppe og ringe.

Sevilla har tabt til de gode hjemmehold, men de øvrige har de alle sejret imod. Og vi vurderer på redaktionen, at Real Sociedad ikke tilhøre de gode hjemmehold og dermed må indkassere et nederlag.

Real Sociedad – Sevilla = 2 = Odds 2,75
Spillet hvor du får dagens Frækkeste bonus med 3x indsatsen…

To Top