Nyhed

Onsdagens “Frække” italienske opgør på BN…

Vi sluter dagens af med et opgør fra det 3. bedste niveau i Italien, som i daglig tale går under navnet Serie C. Det er gruppe A, vi har hentet kampen i, men gruppe betegnelsen betyder ikke at det er den bedste gruppe i Serie C. Disse er ligestillet og spiller om de samme pladser til Serie B.

Pro Patria – Siena = 1 = Oddds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Pro Patria er helt klart et bedre hold hjemme og er blandt de bedre på dette niveau. De har dog tabt til de 2 bedste udehold i gruppen, men her hører dagens gæster langt fra til. 

Pro Patria er oprykkere til denne sæson og det virker til, at den selvtillid nogle hold tager med sig op også har overgået hjemmeholdet. Det har foreløbigt bragt dem op på en 9. plads og efter i dag, rykker de sikkert 1-3 pladser op.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Siena var i Serie C også i sidste sæson, hvor de endte som nr. 2. Spillede sig frem til finalen i Play Offs, hvor de tabte med 1-3. Det virker til, at den lige-ved-og-næsten følelsen har ramt dem på den dårlige måde. Denne sæson har langt fra levet op til sidste sæson.

Lige pt indtager man en 14. plads, kun 1 point fra nedrykning ply-offs. Siena er et af de hold der har spillet flest kampe remis i rækken. 5 ud af 9 kampe, hvoraf 2 er vundet og 2 er tabt.

Vi er godt klar over at remis er en mulighed med et hold som Siena, men vi tror at oprykkerne fra Pro Patria fortsætter med den store styrke hjemme og napper alle 3 point og styrker egen tro på overlevelse.

Pro Patria – Siena = 1 = Oddds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top