Nyhed

Onsdagens “Frække” franske afslutning på BN…

Vi slutter denne vinterferie onsdag af med et opgør fra den bedste franske række Ligue 1, hvor kampen om de sjove pladser er lige lovlig tæt og man ikke skal fejle ret mange gange, før man er helt væk fra opryknings chancen.

St. Etienne – Strasbourg = X2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens bedste Bonus som Ny kunde…

St. Etienne har ramt et hul i formkurven i denne periode og skal en måned tilbage for at finde en sejr. Det betyder at de nu ligger udenfor det sjove selskab, selv om de kan snuse dem i bagenden.

Holdet virker slidt både på banen og når de bliver interviewet. Den sprudlende energi der var for bare et par måneder siden, er nu afløst at usikkerhed og en smule indre uro.

St. Etienne er selvfølge stadig et godt hold, men vi tror bare ikke på, at de kan hente alle 3 point i dag, selv om de spiller hjemme på Stade Geoffroy-Guichard i Saint Etienne.

*

Strasbourg tabte også deres seneste kamp, men deres form er ellers helt deroppe hvor de fleste trænere gerne ønsker deres hold hen. Før dette nederlag, skal man helt tilbage til midten af december for, at finde det senest turnerings nederlag i Ligue 1.

Alle hold kan have en dag hvor det ikke helt spiller og det havde Strasbourg i sidste runde. Men det var en enlig svale i redaktionens øjne og i dag er de tilbage igen me mindst det ene point.

St. Etienne – Strasbourg = X2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens bedste Bonus som Ny kunde…

To Top