Frække

Onsdagens Frække forslag fra redaktionen…

Vi slutter af i den 4. bedste engelske række League Two, hvor en af redaktionens favoritter til oprykning efter sæsonen, hjemme tager imod et mandskab hvis form er meget passiv og ujævn.

Charlton – Milton Keynes = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Charlton er godt med og har 1-2 kampe i hånden i forhold til flere af de ovenliggende mandskaber. Så med sejre i disse 2 kampe vil sende Charlton helt op i 2-3. Selv om Charlton er gode på udebane, har de både tabt en og spillet en remis i de 2 seneste kampe. Men i dag er de hjemme igen og her er de en helt anden størrelse.

Kun 1 nederlag i denne sæson  og det var i første runde, hvo Charlton åbenbart ikke var helt klar til sæsonen. Men efterfølgende har de vist, at de nu er helt klar og rigtig godt i gang med at forfølge oprykningen.

*

Milton Keynes ligger i den tunge ende af tabellen. Men ikke så meget, at de er ved at blive desperate. Men der er kun en lille håndfuld point til nedrykningsstregen, så der skal strammes til hvis de ikke skal ryge under. Men det er hjemme vi forventer de henter de fleste point.

På udebane har de nemlig kun vundet 1 kamp. Det var lidt overaskende over Sunderland, men de har også en lidt ujævn form i denne periode. Men en sejr giver altid noget selvtillid. Vi tror på en tæt kamp – men også at Charlton lukker kampen i 2. halvleg.

Charlton – Milton Keynes = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top