Nyhed

Onsdagens “Frække” Coupe de la Ligue kamp…

Selv om pokalbold normalt ikke siger os så meget, har vi dog fundet et ganske interessant opgør fra den franske pokalturnering. Normalt ville udfaldet være et sikkert til et lavt odds – men det tror vi ikke på i dag.

Monaco – Rennes = 2 = Odds 2,80
Spillet hvor du Slipper for NemID og aldersbegrænsning…

Monaco sejler rundt i denne sæson og ligger i Ligue 1 og roder nede et sted, hvor ingen ville have troet det muligt. Men det store spillersalg i sommers, er ikke blevet erstattet af spillere der er kompetente nok eller kan fungere sammen.

I dag er der mulighed for oprejsning, når de i den franske Coupe de la Ligue skal spille om at komme i semifinalen – så der burde være masser af motivation til, at skyde genvej til Europa genne denne turnering. For det sker ikke via Ligue 1.

Især hjemme på Stade Louis II i Monaco har det været skidt. Kun 1 kamp er vundet og det var i seneste pokalkamp mod Lorient, ingen turneringskampe er vundet, men 3 er endt remis. Vi tror stadig ikke på dem.

*

Rennes er er sammen med PSG et af de absolut formstærke mandskaber i denne sæson og Rennes er da også igang med at finde vej til toppen af i Ligue 1.

De seneste 5 kampe er vundet med tilsammen 12-1 ude/hjemme og senest var det Lyon på udebane, der fik Rennes form at mærke og tabte med 0-2.

Da Rennes sidst var forbi Stade Louis II i oktober måned, rejste de hjem med en sejr på 2-1 og det er også det resultat vi vurderer vil gentage sig. Vi tror i hvert fald ikke at Monaco vinder indenfor de 90 minutter.

Monaco – Rennes = 2 = Odds 2,80
Spillet hvor du Slipper for NemID og aldersbegrænsning…

To Top