Frække

Onsdagens Frække CL Kval finale…

Så er vi nået til den 2. og afgørende kamp mellem de 2 valgte mandskaber, om kampen for at ende i det paradisiske gruppespil i Champions League. Hjemmeholdet overraskede positivt og det tror vi de gør igen, selv om vi godt ved de får kamp til stregen.

PAOK – Krasnadar = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor DU får dagens Højeste BONUS…

PAOK overraskede mange ved at følge Krasnadar helt til dørs på russernes egen hjemmebane. Græske hold er ellers kendt for, at have en rimelig jævn udebanestyrke. Men PAOK vil være med hvor det er sjovt og det var udover en underholdende og målrig kamp (3-3), også en godt spillet kamp fra grækernes side.

I dag er de så hjemme på Toumba Stadium i Thessaloniki og her er de en helt anden og mere selvsikker størrelse. Det er kun få hold i Grækenland der henter point her og både Besiktas og Benfica tabte på PAOKs hjemmebane. Vi tror på et tæt opgør, men med PAOK som vinder.

*

Krasnadar skuffede fælt – i hvert fald rent defensivt. Krasnadar havde også svært ved at skabe spillet, da PAOK spillede en kende hurtigere end russerne kunne følge med til. Det var faktisk gæsterne fra PAOK der havde det meste spil og de fleste chancer.

Krasnadar er bestemt til at tale med på udebane og i dag står de overfor et mandskab, der er hjemme i egene trygge rammer hvor de er absolut bedst. Hvis Krasnadar spiller på samme niveau i returopgøret, vil de finde sig selv i Europa Leagues gruppespil og ikke som de håbede på, i Champions League ditto. Vi tror ikke på dem.

PAOK – Krasnadar = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor DU får dagens Højeste BONUS…

To Top