Frække

Onsdagens “Frække” CL anbefaling…

Dagens “Frækkert” er som overskriften antyder også en kamp fra Champions League og her syntes vi, at Bookmakerne har lagt alt for meget favoritværdighed på det forkerte hold og det giver et godt Odds på vores valg.

Maribor – Sp. Moskva = 1X = Odds 2,00
Spillet hvor du kan hente kr. 2.000,- i Bonus som NY kunde…

Maribor kommer fra den slovenske liga hvor de er det en af de to absolut bedste hold i Prva Ligaen. De har kvalificeret til dette års gruppespil via hold som Zrinjski fra Bosnien-Herzegovina, islandske Hafnafjordur og israelske H. Beer Sheva. Så modstanden har været overkommelig.

Og selvom vi godt ved, at SP. Moskva er en kende bedre og ville sikkert vinde på en neutral bane, så foregår denne kampe hjemme på Ljudski vrt (og nej det kan vi ikke udtale), men banen ligger i udkanten af byen Maribor. Og hjemme syntes tror vi på, at de kan få mindst det ene point.

*

Sp. Moskva er normalt blandt de bedste hold i den bedste russiske liga Premier League, men denne sæson har ikke været lutter roser, men mere en tornebelagt sti. Kun 2 sejre efter de første 8 runder, er ikke normalt for dette mandskab.

Hjemme er det OK, edm 2 sejre og et nederlag, men på udebane er der ikke rigtigt noget der fungerer optimalt. 5 kampe og stadig ingen sejre, men 2 nederlag og 3 gange remis.

Holdet har slet ikke samme format som i sidste sæson og de får højest en heldig remis med hjem i dag. Vi spiller lidt med livrem og seler og derfor spiller vi på “Dobbel-Chancen”, som også er til et stabilt godt Odds.

Maribor – Sp. Moskva = 1X = Odds 2,00
Spillet hvor du kan hente kr. 2.000,- i Bonus som NY kunde…

To Top