Frække

Onsdagens Frække Champions League Semifinale…

Så er vi nået til semifinalerne i Champions League og der var nok ikke mange der havde troet at “hjemmeholdet” i opstillingen (spilles på neutral bane) Lyon, ville nå så langt. Men en snu træner og et mandskab der laver få fejl, vil altid nå langt – og det er årsagen.

Lyon – Bayern München (2-0) = 2 = Odds 2,35
Spillet hvor du får dagens STØRSTE Bonus som Ny bruger…

Lyon har vist hvordan man spiller internationalt og har virkelig haft et disciplineret mandskab, der ikke laver mange fejl. R. Garcia er en snu træner og han fik i første omgang sat Guardiola til vægs med en sejr på ikke mindre end 3.

Vi tror så, at træerne holder op med vokse efter dagens kamp, da vi vurderer at Bayern München er langt det stærkeste mandskab der er tilbage i CL. De vil ikke vinde med 6 mål – men de vil vinde og Lyon kan glæde sig over, den flotte præstation indtil dette punkt.

*

Bayern München viste mod Barcelona, at er man ikke klar og fuldstændig koncentreret – så bliver man straffet ikke bare hårdt – men nærmest på en pinlig måde. Vi tror ikke at Lyon falder i samme hul som det spanske mandskab – men Bayern M. skal nok få lukket Lyon hurtigt ned og spille det spil de selv vil.

Og lykkedes det tidligt i kampen, kan det godt ende med en større sejr på 3-4 mål. Når Bayern M. er i så god form og har den selvtillid man får fra en 8-2 sejr over Barcelona, så er de ikke bare svære at have med at gøre – men nærmest umulige. Vi tror på en sten sikker sejr til tyskerne i dag.

Lyon – Bayern München (2-0) = 2 = Odds 2,35
Spillet hvor du får dagens STØRSTE Bonus som Ny bruger…

To Top