Frække

Onsdagens Fræke spil fra England…

Egentlig syntes vi ikke at dette opgør er så frækt, men det gode odds gør at vi kan lægge den i denne kategori. Men man kan roligt sige, at der er himmelvid forskel på de 2 mandskabers form og placeringer.

Nottingham – Norwich = 2 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny…

Nottingham ligger i den nederste halvdel af Championship, men vi vurderer at de ikke er i fare for at rykke ud af ligaen. Men formen har taget en forkert retning og med kun 8 point ned til stregen, er muligheden dog stadig til stede. Men holdet er faktisk slet ikke så ringe, så de skal nok hente de nødvendige point.

I dag forventer vi til gengæld ikke at de får point, da de skal møde Championships mest suveræne mandskab i denne sæson. Nottingham er nogenlunde lige ringe eller gode om man vil, både på hjemme og udebane. Men det er mest de mellemliggende mandskaber og dem der ligger under, de henter point fra. Dagens gæster er af en helt anden kaliber og det vil koste dem alle 3 point, trods hjemmebane.

*

Norwich har sat kursen direkte od Premier League og det er svært at se hvem der skulle fravriste dem deres nuværende 1. plads. De går fra sejr til sejr og slå de mandskaber der ligger nærmest og truer dem, som eksempelvis Brentford. Så de skal nærmest stille med mindre end 10. mand i resten af sæsonen, hvis den direkte oprykning skal glippe.

På udebane har de 11 sejre efter 17 kampe og en score på 25-16. Det fortæller helt klart om et mandskab, der er en klasse bedre end de fleste andre hold i rækken. Dagens modstander er temmelig ordinære i forhold til den styrke som Norwich har vist i denne sæson. Ja, alle hold kan have en dårlig dag, men Norwich virker ikke som om at hører til den kategori i dag og i denne periode.

Nottingham – Norwich = 2 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny…

To Top