Nyhed

Onsdagens første Bonus spil i 2020…

Dagens og årets 2. anbefaling er hentet i rækken under Premier League, nemlig den engelske Championship. Her er det 2 af de øverste hold der tørner sammen i en kamp der efter redaktionens mening, får et andet udfald end Bookmakerne tror.

West Bromwich – Leeds = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

West Bromwich har haft en lidt hård juleperiode, hvor der kun er kommet 2 point ind på tavlen, efter de 3 kampe der indtil nu er spillet. 2 gange remis og et nederlag har betydet, at WB er rykket fra førstepladsen og ned som nr. 2.

Det er gæsterne der er smutte forbi og ligger nr. 1 med samme pointantal. Men til forskel fra gæsterne, har WBs form været både ujævn og for nedadgående i en periode. Senest tabte WB hjemme til Middlesbrough med 0-2 hjemme. Vi tror WB kan hente et heldigt point, men mere vil de ikke få ud af det i denne periode – med den nuværende form.

*

Leeds er inde i en forrygende periode af sæsonen og det har sendt dem op som nr. 1 i ligaen. Det er bl.a pga deres styrke på fremmed græs, som har sendt dem helt til tops. De har faktisk fået 1 point mere på udebane end hjemme foran egne fans.

Kun 1 nederlag på udebane i deres seneste 7 kampe på fremmed græs – hvoraf de 4 er sejre. Ja, faktisk er de 4 sejre i deres seneste 5 udekamp – så de har et godt koncept ude.

Så med både god form og et mentalt forspring, ligner Leeds et mandskab der kan tage alle 3 point. Vi har dog garderet os mod et taktisk opgør, da ingen af holdene ønsker at tabe og ryge væk fra toppen. Så remis er bestemt en mulighed.

West Bromwich – Leeds = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top