Nyhed

Onsdagens Europa League Frækkert på BN…

Dagens enlige Europa League kamp har vi også valgt at kaste os over, da vi synes der ligger et fint odds på et udfald vi tror en hel del på. Der er trods alt stor forskel på et midterhold i den portugisiske liga og et tophold fra den engelske Premier League.

Guimarares – Arsenal = 2 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens bedste Odds på dette Udfald…

Guimarares er lidt ramt af skader og deres næst bedste spillere er ikke på samme niveau som de bedste. Guimarares har ikke en særlig stor økonomi og derfor har de udfordringer i forhold til den samlede trup, når man sammenligner med de andre EL mandskaber.

I den hjemlige liga er de placeret som nr. 5, men har alligevel smidt 11 point til topholdet fra Benfica. Her er de ubesejrede, men i EL sammenhæng har de stadig deres første sejr til gode. Vi tror ikke på hjemmeholdet.

*

Arsenal topper puljen med maksimum point og en sejr i dag kan definitivt sende dem videre ind i det nye år. Den anden plads slås Frankfurt og St. Liege om.

Netop Frankfurt slog Arsenal på udebane med hele 3-0. Ingen tvivl om, at Frankfurt er bedre end Guimarares på stort set alle områder og de slog da også portugiserne med 1-0 i Portugal.

Så vi er ret fortrøstningsfulde omkring, at Arsenal gør arbejdet færdigt og henter alle 3 point i dag og dermed sikre sig deres fremtidige fortsatte deltagelse i turneringen.

Guimarares – Arsenal = 2 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens bedste Odds på dette Udfald…

To Top