Frække

Onsdagens Europa League Frækkert på BN…

Onsdagens sidste anbefaling er også fra den næstbedste fodboldturnering i Europa og her går vi imod favoritten og Bookmakernes forventninger. Vi tror mest på de tyske gæster.

Shaktar – Wolfsburg = 1 = Odds 2,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Shaktar blev endnu engang mestre i Ukraine og var langt foran det nærmeste hold Dynamo Kiev. Shaktar har også i denne sæson fået sat et super godt mandskab sammen og det er også grundet til, at de er nået så langt i denne sæsons Europa League.

Der er ingen spillere ude til dette opgør – som ikke kan undværes – og træningskampe og optakt er også gået som forventet. Så det er et Shaktar mandskab der står helt skarpt til dette opgør. Selv om kampen spilles på en neutral bane, mener vi ikke at det tager noget fordele fra Shaktar – de vandt trods alt  med 2-1 i Tyskland.

*

Wolfsburg har inden dette opgør meddelt at 8 spillere ikke vil være en del af truppen til dette opgør. De 4 af dem ville nok have startet inden, hvis de ikke havde været skadet – så det er et ærgerligt tidspunkt for tyskerne, at denne kampe skal afvikles.

Men det er spillets regler i denne sæson og med et nederlag på hjemmebane i det første opgør – ser det lidt op af bakke ud for Wolfsburg. Især med den skadesliste de har fået bygget op i slutfasen af den tyske Bundesliga. De tabte da også 0-4 i det sidste opgør for kun 6 dage siden.

Vi tror ikke på Wolfsburg i dag mod et ukrainsk mandskab der står knivskarpt. Havde det ikke været de for de mange skader, så ville vi faktisk havde givet tyskerne større kredit – men med nærmest et helt hold ude – så ser det svært ud.

Shaktar – Wolfsburg = 1 = Odds 2,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top