Sikre

Onsdagens enlige “Sikre” spil…

Dagens enlige anbefaling, som er dagens “Sikre”, er hentet i den 4. bedste række i England, som i daglig tale går under betegnelsen League Two, hvor vi ser en sikker hjemmesejr pga af udeholdet ringe kvaliteter.

Exeter – Forest Green = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor DU får kr. 100,- i Risikofrit spil…

Exeter ligger godt til i League Two, hvor de med en 6. plads pt, er med helt fremme. Der er faktisk kun 3 point op til en placering som nr. 2 og de 3 øverste pladser giver direkte oprykning.

Det er især hjemme på St James Park i Exeter at de hiver de fleste point hjem. Det er da også blevet til 10 sejre ud af 13 mulige. Scoren på 20-11, peger også i hjemmeholdets retning. Vi tror på endnu 3 point mod et noget slattent udehold.

*

Forest Green ligger på den bedste placering under stregen og de er 4-5 hold der slås om de 2 nederste pladser, der betyder nedrykning. Det er især defensiven den er gal med og de er da også det hold der har lukket næstflest mål ind i sæsonen.

Hele 51 er det blevet til efter 29 kampe og selv har de kun scoret 31 gange – så der skal helt andre boller på suppen, hvis overlevelsen skal sikres.

Men det er ikke på udebane de skal sætte deres liv til at hente de point der kan redde dem. For med kun 2 sejre i 14 udekampe ser den mulighed noget tung ud. Og i dag møder de et meget stærkt hjemmehold der giver et sikkert nederlag.

Exeter – Forest Green = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor DU får kr. 100,- i Risikofrit spil…

To Top