Sikre

Onsdagens enlige Sikre italienske anbefaling…

I den næste periode vil der ikke være lige så mange kampe i hverdagen, da spillerne trods alt skal have lidt ro og restituere sig efter en juleperiode med mange opgør. Så der vil være dage hvor der ikke er 3 anbefalinger, men vi leder med lys og lygte efter spilbare objekter hver dag.

Sampdoria – Inter = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Sampdoria ligger i midten af Serie A og har haft en noget rodet sæson indtil videre. 17 point efter 14 kampe er alt for lidt til at tro på en eller anden form for succes. Det er faktisk på udebane, at Sampdoria har vist de bedste takter, hvor de 10 af de 17 point er hentet.

Hjemme er det så kun blevet til 7 point efter 7 kampe. Det er efter 2 sejre og en remis. Så hvis Sampdoria opbygger en noget bedre styrke hjemme, så kunne det måske ende med spænding i slutningen er sæsonen. Men det bliver ikke i dag, at de henter point hjemme på Luigi Ferrais i Genoa.

*

Inter er i den grad flyvende og maser alt og alle de møder på deres vej. De har absolut Serie A’s bedste form og har ikke sat et eneste point til siden udekampen mod Atalanta i starten af november. Den endte forøvrigt 1-1. Med 11 sejre, 3 gange remis og kun 1 nederlag, ligner de en seriøs bejler til titlen.

Inter er stadig ubesejrede på udebane, men har dog spillet remis 2 gange på fremmed græs i sæsonen. Den ene var som tidligere beskrevet mod Atalanta og den anden pointdeling blev hentet hos Lazio. Vi er rt overbeviste om, at Inter fortsætter presset på AC Milan, som er den eneste trussel i denne periode til titlen.

Sampdoria – Inter = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top