Frække

Onsdagens engelske “Sats” fra panelet…

Dagens sidste anbefaling fra eksperterne på BN er dagens “Sats” som vi har pillet ud af kampprogrammet i den bedste engelske række Premier League og fundet vores favorit til at vinde kampen.

Newcastle – Everton = 2 = Odds 3,15
Spillet hvor DU stadig har DIN startbonus liggende og vente…

Newcastle skal hele 8 kampe tilbage for at finde deres seneste sejr. Det var helt tilbage i oktober måned og siden da er der kun kommet 1 point ind på kontoen. Det var ude mod West Bromwich, som ligger lige under Newcastle i tabellen.

Her er Newcastle placeret som nr. 16 med kun 2 point ned til stregen og kun 4 ned til bundholdet – så der er røde lamper i Newcastle. 4 sejre i 16 kampe har ikke været sjovt for klubbens fans og i dag ser det heller ikke bedre ud efter redaktionens øjne.

Hjemme på St. James Park har man kun vundet 3 gange og hentet en enkelt remis. Altså kun 10 point ud af 24 mulige og så er det svært at tro på succes i det lange løb. Everton har vundet 6 ud af de seneste 7 gange de har mødt hinanden ude og hjemme.

*

Everton har ikke haft deres bedste sæson, men gjorde en god figur senest mod Liverpool ved, at hente 1-1 på Anfield Road. Og formen er trods en del skader ganske glimrende.

Vi skal hele 5 kampe tilbage for, at finde det seneste nederlag og de 2 seneste kampe har begge været på fremmed græs, og her har man fået 4 point. Så på redaktionen har vi den tiltro til gæsterne, at deres form er bedre og det er mandskabet også.

Newcastle – Everton = 2 = Odds 3,15
Spillet hvor DU stadig har DIN startbonus liggende og vente…

To Top