Nyhed

Onsdagens engelske jule Frækkert på BN…

Også dagens “Frækkert” er hentet i den bedste engelske række Premier League. Her er det 2 mandskaber der nok begge vil ende i den tunge del efter endt sæson – der er sågar risiko for nedrykning.

Southampton – Norwich (0-1) = 1 = Odds 2,80
Spillet hvor du får dagens Højeste JuleBonus som NY bruger…

Southampton har haft en svær periode og det har påvirket placeringen i tabellen. Men de har også i de 10 seneste kampe mødt hold som City 2X, Tottenham, Chelsea, Arsenal, Leicester og før den periode, har både United og Liverpool været modstandere.

Så alle de stærkeste hold er overstået og nu vil der komme 6-7 kampe mod hold, de helt klart skal have point imod. Det starter i dag med dagens gæster fra Norwich, som er i samme situation og som også ligger under stregen. Der kommer 3 værdifulde point ind på hjemmebane kontoen.

*

Norwich er i lige så skidt forfatning og de ligger også og roder i den tunge ende af tabellen. Desværre skal de ud og spille på fremmed græs og det er helt klart ikke noget Norwich er særlige gode til.

Her er det dog blevet til en sejr og en enkelt remis, men også 4 nederlag og en score på 3-12…!!! Den kamp de har vundet var dog i den seneste udekamp, men var det også et totalt tandløst Everton mandskab der stillede start i en pinlig affære for de blå fra Liverpool. Vi tror helt klart ikke at Norwich kan gentage denne enlige sejr.

Når disse 2 hold mødes er det heller ikke usædvanligt, at hjemmeholdet vinder med et par pinde. Når det så er sagt, så er hjemmeholdet ramt af mange skader og er selv et hold der ofte taber med 2 mål eller mere på udebane. SÅ derfor er vi ekstra frække omkring dette valg.

Southampton – Norwich (0-1) = 1 = Odds 2,80
Spillet hvor du får dagens Højeste JuleBonus som NY bruger…

To Top