Nyhed

Onsdagens engelske Frækkert fra EFL Cup…

EFL Cup’en er en af de mindre pokalturneringer i England, men alligevel har den så meget prestige, at de fleste af de store klubber gerne går efter den titel. I dette opgør er det 2 hold fra Premier League der mødes og vi har vores fidus til udfaldet.

Everton – Leicester = 2 = Odds 2,30
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

Everton har ikke kendt deres besøgelsestid i denne sæson, men trofæer kan alle hold bruge. Når det er knald-eller-fald kampe kan meget ske, især når kampen skal have en vinder. Everton stiller dog ikke med sin stærkeste opstilling. Det gør de store hold normalt ikke, før det virkelig spidser til.

Everton har også Premier League som fokus og her er det ikke helt oppe og ringe i denne sæson. De fik en kærkommen – men også lidt heldig sejr over Chelsea – men så meget plads får de ikke i dag. Vi mener ikke dem fra 2. geled i Everton kan matche Leicesters ditto.

*

Leicester ruller derud af, men skal nok ikke forvente at hente mandskabet fra Liverpool. Dem er er nok ikke nogen der kan nå i denne sæson. Men 2. pladsen vil også være attraktiv og den kan Leicester sagtens sætte sig fast på gennem resten af sæsonen.

Men når det nu nok ikke bliver til en titel i Premier League, så er der jo et par andre der er værd at satse lidt på. Her er EFL bl.a en af dem og selv om det ikke bliver de stærkeste opstilling – så er de bare bedre i leicesters 2. geled og hele klubben ridder på en bølge. Fræk og rimelig sikker udesejr.

Everton – Leicester = 2 = Odds 2,30
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top