Frække

Onsdagens engelske “Frækkert” fra BN…

Som overskriften antyder er det England vi har i kikkerten her, men vi er hoppet 3 niveauer ned i League One, hvor der også er at attraktivt opgør, der har tiltrukket sig vores opmærksomhed på redaktionen.

Rochdale – Milton Keynes = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i Bonus hos NY Bookie…

Rochdale har en del jern i ilden endnu, men røg ud til Tottenham i FA Cup’en i weekenden. Men fin at være nået helt frem til 1/8 finalerne denne gang – det er der gode penge i.

Hjemme på Spotland Stadium har de måske ikke fået bygget en fæstning, men det er sjældent at de går i baren efter kampen, som tabere. Kun 3 gange ud af 12 kampe er det sket, men der er så også kun kommet 4 sejre ind på kontoen.

Men dagens gæster er i en så slidt tilstand, at vi føler at hjemmeholdet næsten kunne nøjes med at stille op med 10 mand. Rochdale skal også til at komme i gang igen, hvis de ikke skal ryge et niveau ned efter endt sæson.

*

Milton Keynes ligger også under stregen, men her er formen total usund. De seneste 6 kampe er alle tabt, hjemme/ude. Kampen før disse endte remis, så man skal helt tilbage til 6 januar for, at finde den sidste kamp der gav 3 point.

Og de har en evne til at lukke 2 mål ind i hver kamp og hvis man selv kun score 1 eller ingen, så er regnestykket ret nemt at gå til. Historisk plejer de at have det godt på Spotland Stadium, men det tror vi på ingen måde gentager sig i denne sæson.

Rochdale – Milton Keynes = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i Bonus hos NY Bookie…

To Top