Bonus

Onsdagens engelske Bonus fra PL…

Her er 2 mandskaber der hhv. ligger lige langt fra den ultimative succes og den helt store fiasko. Vi taler naturligvis om nedrykning og mesterskab. Ingen af dele vurderer vi vil ske, men bolden er rund og med lidt nedtur så er vejen til fiasko ikke så lang.

Burnley – Leicester = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du får Dagens Højeste Odds hver dag…

Burnley ligner ikke et mandskab der ryger ned, men på den anden side er der heller ikke langt til den “forbannede” streg. Men de har været dygtige til at hente en del remis’er, hvilket er det der holder dem oven vande. De er stærkest hjemme, men har dog kun vundet 4 ud af 13 kampe – så her skal de oppe sig. Men i dag bliver det dog lidt af en udfordring.

De fik endnu en remis hjemme mod West Bromwich, men de ligger også og roder i bunden og ser ud til allerede at være rykket ud. Dagens gæster er dog af en helt anden kaliber end WB og her er vi ret overbeviste om, at de må tage til takke med oplevelsen og ingen point.

*

Leicester sluttede sit internationale eventyr i sidste uge, efter de tabte hjemme til Slavia Prag. Det kom nok lidt bag på dem selv og også deres fans, efter de havde spillet remis på udebane 0-0. Men Leicester lignede ikke helt sig selv i det opgør og sejren til Slavia var fuldt fortjent. Men nu kan Leicester så koncentrere sig om PL.

I den første kamp efter CL nederlaget mødte de i weekenden Arsenal på hjemmebane, som også spillede midtugekamp, men klarede sig bedre og er videre til 1/8 finalerne. Her kunne man se et Leicester mandskab der stadig slikkede sårene og var ikke helt på plads. Trods en føring endte Leicester alligevel med et nederlag. Det bliver revancheret i dag.

Burnley – Leicester = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du får Dagens Højeste Odds hver dag…

To Top