Sikre

Onsdagens EM Sikre kamp på BettingNews…

Så er vi nået til kamp nr. 2 ved denne EM slutrunde og dette opgør fornemmer vi på redaktionen er “gruppefinalen”, da de vi tror at begge mandskaber går direkte videre fra puljen. Så det er både en vigtig kamp for begge mandskaber, men også en kamp hvor begge mandskaber nu har en kamp i benene og kan åbne lidt mere op for den slags fodbold de virkelig kan spille. 

Italien – Schweiz = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

Italien spillede premierekampen ved denne slutrunde mod Tyrkiet. En åbningskamp som de fleste, hvor der ikke var meget nerve for tilskuerne og kampen blev vundet af favoritten. Vi syntes dog ikke at Italien fik åbnet helt op for hvad deres trup burde indeholde, men igen så var det første runde i gruppe spillet og åbningskampen. Så der var mange øjne rettet på dem i det opgør. I dette er det nok mest de italienske og schweiziske befolkninger der vil sidde klistret foran skærmen, samt fodbold tosser fra resten af verden.

Vi mener at dette er gruppe finalen, da vi vurderer at det nok ender med at det er dagens modstandere italienerne skal slås om gruppevinder titlen med. Så det italienske hold skal være oppe på mærkerne i dette opgør, hvilket vi også forventer. Men vi tror på ingen måde at italienerne får det let, da Schweiz er et ganske habilt hold, når det kører for dem. Men i den sidste ende tror vi helt klart ikke på nederlag til italienerne, men en remis lurer selvfølgelig lige under overfalden.

*

Schweiz mødte Wales i deres første gruppekamp ved dette års EM slutrunde og her endte det med resultatet 1-1 efter, at Schweiz ellers havde været foran. Men Schweiz fik ikke lukket kampen og ca. et kvarter før tid, fik Wales udlignet til slutresultatet. Schweiz var ellers klart det stærkeste og bedste hold i det opgør, men britiske hold kæmper i alle 90 minutter og derfor skal man ikke slappe af et øjeblik. I dag bliver der helt klart heller ikke tid til at slappe af, for i dag møder Schweiz et af de bedre europæiske mandskaber.

Ikke nok med det, så spilles kampen også på italieners hjemmebane i Rom, så det bliver helt klart en udfordring af de større. De taber ikke med 0-3 som Tyrkiet gjorde, men 1-2 mål skal det nok lykkedes italienerne at score. I kampen mod Wales så offensiven faktisk god ud, men i dag er det et mandskab der mestre den defensive del af spillet. Vi tror ikke at Schweiz får scoret men, at de taber med 1-2 mål. Men vi skal sikkert helt hen i 2. halvleg som i Italiens første opgør, før italienerne begynder at åbne op og spille god fodbold. 

Italien – Schweiz = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

To Top