Frække

Onsdagens EM Frækkert med skandinavere…

Vores naboer mod øst har indtil nu gjort det rigtigt godt ved denne EM slutrunde og har lagt sig i toppen af gruppe E, hvor der er stærke hold som Spanien og Polen. Faktisk kan en sejr ti svenskerne på 1-0 måske være nok til at vinde gruppen og dermed møde en 3’er fra en af de andre grupper. 

Sverige – Polen = X = Odds 3,50
Spillet hvor du får dagens Højeste EM Bonus…

Sverige har et af de bedre forsvarskæder ved dette EM og har i en del år stået rigtigt stærkt i de bagerste rækker. Vi havde ikke på redaktionen forventet at de ville score mange mål, men forventede at de ikke lukkede mange mål ind. Det var opskriften da Danmark vandt EM i 92 – så helt skævt er det måske ikke. Men i dag er det ikke nok at forsvare sig mod et ellers normalt stærkt mandskab, med en af verdens bedste angribere i Lewandowski. Så selvfølgelig skal de stå stærkt bagude – men de skal også presse Polen og håbe på en sejr.

En remis vil dog ikke sende Sverige hjem, da de har 4 point og det burde være nok til at gå videre. Men svenskerne vil selvfølgelig helst møde en nr. 3 end en gruppevinder i 1/8 finalen. Så en sejr eller en remis er helt klart at foretrække. Derfor ligner dette opgør en oplagt remis, hvilket vil sikre en god modstander i en 1/8 finale. 0-0 kunne det faktisk godt ende med efter redaktionens optik, men vi spiller bare på resultatet.

*

Polen har skuffet og især var nederlaget til Slovakiet en slem streg i regningen. Polakkerne er tvungne til at vinde opgøret, da de kun har opnået 1 point i deres 2 afviklede kampe. De fik en rigtig fornuftig 1-1 hjem mod et, i den kamp, svagt spillende spansk mandskab. Polen fik lullet Spanien i søvn som kørte måske lidt for meget på rutinen og straffede dem 10 minutter inde i 2. halvleg, med mål af Lewandowski selvfølgelig. Derefter spillede Polen med med en stærk defensiv. Det skal dog lige tilføjes, at Spanien brændte et straffespark 5 minutter efter Polens udligning og spillede herefter mere på tværs end mod polakkernes mål.

1 vigtigt point for polakkerne, for ellers havde det set svært ud op Lewandowski og Co. Nu kan en sejr redde skindet og æren og sende dem i 1/8 finale. Så en sejr er alt afgørende for polakkerne. Det betyder selvfølgelig, at de så må blotte sig bagude og gøre sig sårbare overfor svenskernes omstillinger. Det var noget af det der kiksede mod Slovakiet og er Polen presset nok til sejr i dette opgør – vil der igen ske koks i den polske defensiv. Vi hælder helt klart mest til en pointdeling i dette opgør, hvilket ikke gavner Polen og vil sende svenskerne sikkert videre til 1/8 finalen.

Sverige – Polen = X = Odds 3,50
Spillet hvor du får dagens Højeste EM Bonus…

To Top