Nyhed

Onsdagens El Classico Bonus spil…

Det er kl. 20:00 der skal ses fodbold i dag, for det er på det tidspunkt at det store spanske brag El Classico løber henover skærmen. Og i denne sæson er de 2 hold meget tætte på hinanden i toppen af ligaen – så det er en kamp ingen af holdene vil tabe – selvfølgelig grundet æren og de tabte point.

FC Barcelona – Real Madrid = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

FC Barcelona og gæsterne er igen at finde som de eneste i toppen af den spanske La Liga og alt er næsten som det plejer. Der er tæt løb og ud over point og placering, så er der både ære og prestige i at vinde det spanske traditionsrige opgør.

FC Barcelona har indtil nu gjort rent bord i deres første 7 hjemmekampe og har en score på 30-9. Det er der ikke mange hold i Europa der kan matche. En enkelt lille svipser med et nederlag til Levante – som selv vi ikke havde set – ellers er det gået slag i slag, fra sejr til sejr.

Ud over at vi selv skal se kampen, mener vi at FC Barcelona er det stærkeste og mest sammentømrede hold af disse 2 mandskaber. FC Barcelona scorer også flere mål – men lukker også en smule mere ind end gæsterne. En tæt kamp til at starte med, men FC Barcelona vil sætte sig på den og vinde – måske endda med mere end 1 mål.

*

Real Madrid skal man ikke kimse af. De er et super godt hold og har igen fundet balancen, efter CR7 forlod dem til fordel for Juventus. Og Real Madrid havde lidt bump på vejen tidligere i sæsonen, men også de har fundet en balance og går stort set fra sejr til sejr.

I et El Classico opgør er der mange andre faktorer end ved normale La Liga kampe. Her er det også et spørgsmål om spillerne mentale styrke og balance. Det er ikke unormalt at Real Madrid ikke helt holder balancen gennem alle 90 minutter – og det er som regel fordi det ikke køre.

Vi forventer mange gule kort og kun få mål. Sejrherren bliver FC barcelona efter redaktionens optik og vi vurderer det ender med 2-0 på Camp Nou.

FC Barcelona – Real Madrid = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top