Bonus

Onsdagens EL Bonus fra København…

Så skal Danmarks repræsentant i ilden og det er ikke andre end de tyrkiske mestre fra denne sæson, de får som gæster. I det første møde var turneringerne jo i gang, men FCK måtte nøjes med 2. pladsen efter Superligaens afslutning.

FC København – Basaksehir = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du ALTID får markedets HØJESTE odds…

FC København skal indhente en 0-1 føring til gæsterne og her får man lov at spille hjemme. Men UEFA har ikke givet lov til at FCK kan have fans på lægterne, selv om man i DK har åbnet lidt op for fans. Det kunne de godt have brug for i dag. For det har ikke set for godt ud denne sommer.

Fischer, Santos og Sigurdsson er alle ude med skader – spillere som har spillet internationalt før. Men FCK har en OK bred trup, selv om det kun er på scandinavisk niveau. Det er defensiven der har haltet og med 9 mål i de sidste 4 kampe – er der også bevis for dette.

I dag står de overfor et erfarent og fysisk stærkt hold og de skal helt sikker have en af deres rigtige gode dage for, at kunne hamle op med det tyrkiske “købehold”. Vi tror ikke på en sejr til FCK, men de kan måske godt spille sig til det ene point og det har vi taget højde for.

*

Basaksehir er et købehold og ejes af en af de rigeste mænd i Tyrkiet. Holdet består af flere spillere fra store ligaer, som tager deres sidste tørn i karrieren i den tyrkiske liga. Super Lig. Basaksehir har været med helt fremme de seneste 3 sæsoner, efter de rykkede op.

I år lykkedes det så endeligt at vinde og blive mestre og det ser ud til at denne klub/mandskab bare vokser og vokser, sæson for sæson. Der er meget mere erfarenhed hos gæsterne og holdet har også fungeret bedre på banen – end FCK har gjort. Tyrkerne skal ikke nødvendigvis frem og defensivt står de godt på banen. Det bliver en kamp med få mål, hvis nogen.

FC København – Basaksehir = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du ALTID får markedets HØJESTE odds…

To Top