Bonus

Onsdagens dansker Bonus fra England…

Så har vi fat i vores “danske” ynglinge fra Englands næstbedste række Championship. Kun 1 gang i denne sæson har de svigtet vores tillid, men det er efterhånden så lang tid sinde – at vi ikke kan huske det på redaktionen. I dag giver dem igen favorit værdigheden.

QPR – Brentford = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du altid får de Højeste Odds…

QPR ligger lige der, hvor en dårlig periode kan sende dem under stregen og en god periode kan sikre dem endnu en sæson i den næstbedste engelske række. QPR har dog haft en glimrende form i en periode. De har kun tabt 1 opgør i de seneste 5 runder, så de er godt klar over deres situation ser det ud som.

I dag skal de dog møde et mandskab der spiller næsten på Premier League niveau og som i den grad har tur i den. QPR har da heller ikke vundet over Brentford mens T. Frank har været ved roret, så ingen sejre siden 2018. Vi tror heller ikke på at det lykkedes i dag og ikke engang en remis har vi i tankerne.

*

Brentford har i den grad tur i den og er flyvende. Brentford har nu indtaget 1. pladsen og har 12 point ned til den sidste Play Offs placering. Så det skal gå helt galt hvis de ikke ender mindst i det felt. Men vi tror nu på en direkte oprykning. Selv om det er på udebane, ser vi det ikke som den største udfordring.

Brentford er klart det bedste udehold i denne sæson og har kun 2 gange måtte tage hjem som tabere, efter 14 kampe. Scoren hedder 26-13, hvilket er næsten et snit på 2-1 pr. hjemmekamp. Det kunne sagtens blive udfaldet i dag. Vi spiller dog bare på en sikker udesejr.

QPR – Brentford = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du altid får de Højeste Odds…

To Top