Bonus

Onsdagens dansker Bonus fra Championship…

Vi fortsætter i den næstbedste engelske række, hvor vi igen i dag har sat vores lid til det “danske mandskab”, der igen i denne sæson, ser ud til at ende i den øverste og sjove ende. Om det bliver en direkte oprykning vil tiden vise – men i dag bliver det til endnu en sejr.

Brentford – Luton = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får den Højeste Bonus…

Brentford holder skruen i vandet og fortsætter den gode trend med sejre. Torben Frank blev da også udråbt som december måneds træner i Championship. Men det har ikke fået holdet til at stoppe op. De røg godt nok ud i semifinalen i EFL til Tottenham, men er videre i FA Cup’en. Så der er stadig optur i dansker klubben.

I dag foregår det hjemme på det lille hyggelige kommunale stadion i London, hvor de indtil videre kun har tabt et enkelt opgør. Men det ligger langt tilbage. Der er durover blevet til 5 sejre og 5 gange remis. De 4 af sejrene er kommet i de seneste 5 Championship kampe, hvilket indikerer at hjemmebanen evnerne er blevet forbedret og udviklet. Vi sætter helt klart vores lid til Brentford i dag.

*

Luton er den bløde mellemvare og kommer ikke rigtigt nogen vegne, fra den midter placering de er på i denne periode. De gør det acceptabelt når de spiller hjemme, men når de er på udebane er der ikke meget at råbe hurra for. De har i enkelte kampe vist gode takter og vundet, for så igen at tabe stort i den efterfølgende udekamp.

I dag er det et stærkt, kompetent og selvtillidsfuldt hjemmehold de står overfor, hvis form bare er vokset sig større og større gennem sæsonen. Vi er ret overbeviste om, at det ikke er Luton der evt. gør skade på Brentford’s drømme om oprykning.

Brentford – Luton = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får den Højeste Bonus…

To Top