Bonus

Onsdagens CL “Special Bonus” fra panelet…

Med så mange kampe fra Champions League gruppespil, er det lidt svært at holde sig helt væk, især når man fornemmer flere kampe der kan give et godt afkast – selv om denne turnering ofte også overrasker rigtigt mange.

Anderlecht – Celtic = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får Dagens Bedste C Tilbud…

Anderlecht har vist noget mere positive takter i denne sæson, men det har på ingen måde været prangende. Men hjemme på Vanden Stock Stadium i Anderlecht er de normalt gode, når det kommer til international bold.

De tabte første gruppekamp med 3-0 til Bayern München, men det er heller ingen skam at tabe til dem på deres hjemmebane.

Vi vurderer at de er et bedre hold end Celtic og den fordel det er at spille foran egne fans på Vanden Stock Stadium, vil gøre den forskel der giver udfaldet – nemlig en sejr til til det belgiske mandskab.

*

Celtic er stadig det absolut mest kompetente hold i Skotland og Rangers har stadig ikke genfundet sig selv endnu, efter den økonomiske krise. Så de har reelt ikke rigtigt noget modstand.

I den første gruppekamp i denne sæson af Champions League Gruppe B, tabte de klart hjemme til PSG med hele 0-5. Her var det tydeligt at se, at de slet ikke er vant til den form for fodbold der spilles på det europæiske kontinent og de faldt helt sammen.

Vi er dog sikre på, at de ikke taber med samme cifre i dette opgør – men at de taber, er vi ikke i tvivl om. Vi tror faktisk heller ikke på, at Celtic vil formå at score, så Anderlecht vil til til “nul” mål – vi spiller dog på den friske sejr.

Anderlecht – Celtic = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får Dagens Bedste C Tilbud…

To Top