Bonus

Onsdagens CL “Special Bonus” fra panelet…

Også onsdagens “Special Bonus” er hentet i Champions League, da vi her på redaktionen længe har glædet os til det valgte opgør, som helt sikkert bliver dagens mest sete kamp af de afviklede kampe i denne turnering.

Napoli – Manchester City = 1X = Odds 1,55
Spillet hvor du får Dagens Bedste BonusTilbud at spille for…

Napoli virker i denne sæson som om, at de er på niveau med Juventus og ligger da også pt. nr. 1 i Serie A, med 3 point ned til Juventus. Deres første indbyrdes møde med Manchester City i England, tabte Napoli med 1-2 i  dag er de hjemme.

Og på  Stadio San Paolo i Napoli er nederlag ikke et tema. Det har det ikke været indtil nu i denne sæson. De eneste 2 nederlag der kan findes på denne bane i år er helt tilbage fra marts måned. Her tabte man både til Atalanta og Real Madrid.

Formen er bedre end nogensinde før og de kan matche Juventus. Med et nederlag på kun 1 mål i den første kamp og i dag er det hjemme på Stadio San Paolo, så er vi på redaktinen overbeviste om, at de kan hente mindst det ene “italienske” point.

*

Manchester City og Pep Guardiola har virkeligt fundet hinanden og topper da også den engelske Premier League, foran bysbørnene der spiller i rødt.

Man lagde ud med at spille remis i årets første hjemmekamp mod Everton – men siden har man ikke sat point til i et eneste opgør. I dag er modstanderne dog en fra øverste hylde og det er på udebane.

Det vil udfordre Manchester City til det fulde og vi tror på redaktionen ikke på, at de får alle 3 point med hjem og derfor det valgte spil.

Napoli – Manchester City = 1X = Odds 1,55
Spillet hvor du får Dagens Bedste BonusTilbud at spille for…

To Top