Bonus

Onsdagens CL “Special Bonus” fra panelet…

Også dagens “Special Bonus” er hentet i den mest prestigefyldte klubturnering af dem alle – nemlig Champions League og her syntes vi, at Bookmakerne igen har været rigtigt gavmilde da de satte odds på dette opgør.

Benfica – Manchester Utd. = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får den Absolut Højeste Bonus som NY Kunde…

Benfica er med fremme i den hjemlige turnering, men når det kommer til gruppespillet og internationale kampe – så lader holdet en del ønsker stå tilbage – blandt andet sejre. 2 kampe i gruppespillet har givet 2 nederlag.

Scoren på 1-7 sender heller ikke et signal om et hold med en superangriber eller et hold der har et finmasket net af en defensiv. Så derfor er det naturligt at de ligger sidst i gruppen med 0 point.

I den seneste kamp på udebane mod Basel gik det helt galt og de rejste hjem med en sæk på 0-5. Så vi er overbeviste om på redaktionen, at selv om de spiller hjemme på Estádio da Luz i Lisabon, vil de komme til kampen med et defensivt udgangspunkt.

*

Manchester Utd. og Mourinho har efterhånden fået tingene til at gå op i en højere enhed og det er i en længere periode. I den hjemlige Premier League er holdet stadig ubesejrede og trods det uafgjorte resultat på Anfield Road i weekenden – er de stadig et klassemandskab.

De vandt den eneste udekamp i gruppespillet indtil nu, med 4-1 i Moskva og Basel som dagens hjemmehold fik en ordentlig lussing imod, tabte til United på Old Trafford med 3-0.

Så alle pile, mandskaber og sund fornuft peger mod en udesejr og tager vi de faglige briller på, kan vi også godt forsvare at anbefale en udesejr og dermed endnu 3 point til United.

Benfica – Manchester Utd. = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får den Absolut Højeste Bonus som NY Kunde…

To Top