Bonus

Onsdagens CL “Special Bonus” fra Experterne…

Endnu engang har vi taget et kig på dagens kampe i Champions League og også dagens “Special Bonus” anbefaling er hentet fra denne turnering, men det er nok ikke den kamp der er mest fokus på, men oddset er godt.

Shaktar Donetsk = Napoli = Odds 2,00
Spillet hvor du kan hente Dagens Champions League Bonus…

Shaktar Donetsk har til dagligt hjemme i den ukrainske liga, hvor de ligger nr. 1, foran hold som Dyn. Kiev. Så Shaktar er et fornuftigt og kompetent mandskab.

De har dog en evne til at lukke mål ind og i deres seneste 5 kampe, er der scoret mod dem i de 4, både hjemme og ude. Så forsvaret er bestemt til at tale med og i dag kommer der et meget intelligent hold på besøg.

Det vil blive en tæt kamp mellem to hold i god form, men vi mener på redaktionen at evnerne ikke rækker langt nok, mod et hold som Napoli. Vi tror på sejren, men er klar over en evt. remis.

*

Napoli er hoppet ind i denne sæson med lyn og torden og har ikke tabt nogen kampe i en længere periode. På vej til dette års gruppespil, måtte de forbi Nice – men her gjorde de kort proces og vandt begge opgør, med samlet 4-0.

I deres to CL kval-kampe og i deres kampe i Serie A, har de også scoret pænt mange mål – så også denne del af holdet fungerer optimalt – så de er helt der hvor de skal være til opstarten af Champions League.

Vi kan kun se på redaktionen, at skal Shaktar vinde eller have point i dette opgør, skal Napoli virkelig have en dårlig dag på kontoret – og den tror vi ikke på.

Shaktar Donetsk = Napoli = Odds 2,00
Spillet hvor du kan hente Dagens Champions League Bonus…

To Top