Frække

Onsdagens CL Play Offs “Frækkert”…

Dagens anbefaling fra Champions League “Play Offs” overrasker også os selv her på redaktionen, men efter at have nørdet de to hold igennem og faktisk set et par kampe med dem begge – så er vi ret sikre på udfaldet af denne kamp.

PAOK – Sp. Moskva = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får den Største Bonus som Ny kunde…

PAOK fra den bedste græske række er altid en svær størrelse at spille imod og især hjemme på Toumba Stadium i Thessaloniki, hvor der både vil være Pyroshow og en massiv fanatisk opbakning.

På vej til denne semifinale har de bl.a sendt Basel ud af turneringen, hvilket var en overraskelse for mange. Men Basel har ikke været lige stærke i denne periode, som de plejer. Men PAOK vandt både ude og hjemme og det fortæller lidt om deres styrke.

*

Sp. Moskva er et stabilt og stærkt hold og formen virker også til at være hvor den burde. I den hjemlige turnering har man opnået 3 point, senest en remis mod Lok. Moskva på udebane.

Vi forventer dog ikke et russisk mandskab der vil frem på banen, men som vil prøve at hente det ene point og så gøre arbejdet færdigt hjemme. Så det er sikkert med et rimeligt defensivt udgangspunkt. Vi forventer dog, at grækerne får lirket defensiven op og scorer mindst 1-2 kasser.

PAOK – Sp. Moskva = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får den Største Bonus som Ny kunde…

To Top