Frække

Onsdagens CL Frækkert fra BNs redaktion…

Så er vi nået til det spændende returopgør i den ene af de 2 Champions League semifinaler. Udgangspunktet er næsten lige, men hjemmeholdet Chelsea har den fordel af, at de kan nøjes med 0-0 og vinde på reglen om udebane mål. Men vi forventer på nogen måde at Chelsea vil køre en “bus” i stilling til kampen. De går på banen for at vinde, som i alle øvrige kampe.

Chelsea – Real Madrid = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du ALTID får de højeste Odds…

Chelsea spillede en flot kamp i det første opgør og kom da også foran med en scoring af Pulisic efter et kvarters tid. Herefter kom der lidt mere format over hjemmeholdet, men en uopmærksom spiller og en fejl, kostede et mål af Benzema til Real Madrid. Chelsea plejer at have godt styr på defensiven, men fodboldspillere er jo også kun mennesker. Chelsea prioriterede dette opgør i forhold til kampen i Premier League mod Fulham.

Det opgør endte med resultatet 2-0, hvor der ikke var tvivl om hvilket mandskab der var bedst. Selv om Fulham faktisk var godt med, så var det aldrig store chancer de fik spillet sig frem til. Chelsea lod flere spillere hvile i dette opgør, så de kunne stå mere friske til i dag. Vi har en fidus til Chelsea, som virker en anelse stærkere og så også spiller hjemme på Stamford Bridge, nu med tilskuere som støtte.

*

Real Madrid så ikke lige så stærke ud som man måske kunne have forventet, selv om de selvfølgelig var med til at skabe en god kamp. Men en masse taktik gjorde også, at det ind i mellem var en tam affære at se på. især i 1. halvleg havde Real Madrid rigtig meget respekt for Chelsea. Det vendte så en smule efter scoringen af Benzema. I 2, halvleg var det klat Real Madrid der dominerede, men aldrig på en overbevisende måde. Der til var Chelsea’s defensiv for velfungerende, selv om der selvfølgelig kom afslutninger.

I den hjemlig liga Prioriterede Real Madrid også i hjemmekampen mod Osasuna. Her endte kampen med en sikker sejr på 2-0, selv om vi skulle helt hen i det sidste kvarter af kampen, før Real Madrid satte deres første scoring ind. Real er en smule handicappet til dette opgør, da Ramos sidder ude med en skade og ikke spiller. En par andre spillere der kunne bruges har også meldt fra til i dag. Så det er et lidt slidt Real Madrid mandskab der stiller pop i dag – og vi tror at det koster på den lange bane. 

Chelsea – Real Madrid = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du ALTID får de højeste Odds…

To Top