Frække

Onsdagens CL “Frækkert” på BNs redaktion…

Også dagens “Frækkert” er hentet i den prestigefyldte klubturnering Champions League, hvor det er et hjemmehold der er under stort pres, men som har en vanskelig periode og har svært ved at vinde kampe.

Atl. Madrid – AS Roma = X2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får den Bonus som Ny Kunde på 3x pengene…

Atl. Madrid er ikke dårlig, men mangler lige noget for at være oppe på det niveau, de tidligere år har vist i både den hjemlige turnering og i Champions League. Og det ser ud til at de ikke skal videre i gruppespillet, men spille Europa League.

Men heller ikke dette er sikkert, for de ligger kun med 1 point foran Qarabag og derfor er point et nærmest nødvendigt onde. Men dagens gæster er ikke nogen der forære noget væk, og kun en sejr i dag kan sikre dem, at de ikke skal tabe alt æren allerede her før jul.

Og netop hjemme mod Qarabag spillede de kun remis og har tabt til Chelsea, så den ellers stærke hjemmebane på Wanda Metropolitano i Madrid, har ikke været helt det samme fort, som det plejer.

*

AS Roma gør det godt i denne sæson og der er ikke så meget slinger i valsen. Det er både i Champions League sammenhæng og i den hjemlige turnering.

AS Roma har endnu ikke tabt en kamp i Champions League i denne sæson, men vundet over Qarabag og spillet remis mod Chelsea. Så det er et hold der både er i god form og har en masse selvtillid, efter 6 kampe i streg uden nederlag.

Vi har faktisk en fidus til at AS Roma godt kan gå hen og vinde dette opgør, men vi har dog alligevel garderet os for en “italiensk” remis, som romerne godt ved hvordan man opnår og det vil sikre dem videre avancement.

Atl. Madrid – AS Roma = X2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får den Bonus som Ny Kunde på 3x pengene…

To Top