Bonus

Onsdagens CL Bonus valg på BN…

Vi fortsætter jagten på at ende i Champions League gruppespillet, men her tror vi faktisk ikke det vil lykkedes for det mandskab der måtte gå videre efter dette opgør. Dertil mangler de for meget som samlet hold.

Alkmar – Plzen = X2 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens HØJESTE CL Bonus…

Alkmar virker slet ikke som om de skal stå klar til både den hjemlige og de internationale opgaver. Selvfølgelig er træningskampe en ting – men når de heller ikke har givet noget væsen af sig, så er det fordi holdet ikke er klart.

Selv om det er hjemme på AFAS Stadion, så tror vi ikke det giver dem en så stor fordel, at det vil ende med en sejr. Selvfølgelig er Alkmar bedst hjemme, men med et mandskab der ikke virker som om de har fået lagt badetøflerne på hylden, så får de en stram dag på kontoret. Vi tror ikke på mere end remis i den ordinære spilletid.

*

Plzen spiller til dagligt i den tjekkiske liga, 1. Liga som er den bedste række. Her har de spillet en enkelt runde som de vandt overbevisende med 3-1. Så Plzen virker som om, de er klar til opgaven. Det var godt nok hjemme, men Plzen er faktisk et habilt udemandskab.

Vi tror på en tæt og taktisk omgang fodbold, som på mange måder ligner en kamp der ender med remis. Men vi mener på redaktionen at Plzen lige er en tak bedre og ikke lader sig skræmme af udebane, da der ikke vil nogen tilskuere. Så derfor spiller vi på remis, med favorit værdigheden til gæsterne.

Alkmar – Plzen = X2 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens HØJESTE CL Bonus…

To Top