Bonus

Onsdagens CL Bonus med dansk deltagelse…

Så skal den danske repræsentant i ilden for første gang i denne sæson Champions League gruppespil. Vi tror de har en chance for, at gå videre til EL i det nye år, men ikke på bekostning af dagens gæster – som vi tror ender som 1-2 i gruppen.

FC Midtjylland – Atalanta = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

FC Midtjylland er ved at overtage FC Københavns trone i dansk fodbold. Nu skal de så prøve skeer med de helt store klubber og her vil de få kam til deres hår. Men vi mener, at de vil gøre god figur i alle opgør og ikke blive løbet over ende.

Dog er Atalanta nok det hold de vil have fleste kvaler med. Vi tror ikke på, at FC Midtjylland kan dæmme op for denne målmaskine og skal håbe på at holde dem fra at score mere end et par stykker. Især i 2. halvleg er vi bekymrede for hjemmeholdet – men vi glæder os dog alligevel til at se et dansk hold igen i Champions League.

*

Atalanta er det mest scorende mandskab i både Italien og Europa og var med helt til semifinalen i sidste sæsons Champions League. Så det er ikke hvem som helst der kommer på besøg på MCH Arena i dag. I deres 3 første kampe i sæsonen scorede de 13 mål på deres modstandere.

De fik dog kamp til stregen mod Napoli, hvor de tabte med 1-4 – dog på udebane. Men Napoli ser også uhyggelige ud i denne sæson og er blevet tirret efter de blev taberdømt mod Juventus, for at par runder siden. Atalanta vil både få mere plads i dag og mindre modstand. Sikker sejr og vi gætter på med mindst 2 mål.

FC Midtjylland – Atalanta = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top