Nyhed

Onsdagens CL Bonus kamp med de helt store hold…

Endnu et stormøde mellem 2 fantastiske mandskaber og helt sikkert en kamp der bliver seværdig, da intet er afgjort før dagens møde. Engelsk og spansk fodbold clasher i dette opgør – men hvem ender som endelig vinder.

Liverpool – Atl. Madrid = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

Liverpool har haft en fantastisk sæson og har slået rekorden for flest spillede kampe i PL uden nederlag. Det har selvfølgelig betydet, at de har skabt sig en stor margin i den hjemlige liga ned til de øvrige hold. Men Liverpool har også vist, at de er menneskelige.

I den senere periode er det ikke gået helt efter bogen og som det ellers er gået. Watford og Chelsea slog dem begge indenfor 4 dage i hhv. PL og FA Cup’en. Men også nederlaget i Spanien til dagens gæster er også indenfor kort tid i forhold til de 2 øvrige nederlag.

Nu er det ikke sådan vi tror, at Liverpool er faldet ned i et hul. Men det er klart at der på et tidspunkt måtte komme en periode, hvor spillet faldt i niveau. Det er så op til Klopp at stille med de spillere der balancerer bedt i denne periode. Det skal nok lykkedes for ham – men om det er nok samlet, kan vi godt være i tvivl om.

*

Atl. Madrid har siden starten af februar ramt en rigtig god form og det har både løftet spillet, motivationen, troen og placeringen i tabellen i den hjemlige liga. Det helt rigtige tidspunkt i forhold til alle de vigtige kampe der står for døre i f.eks Champions League.

Det var fornemt at holde Liverpool fra at score og selv sætte et mål ind. Vi skal nok forvente at det er den opskrift som Atl. Madrid vil stile efter og det betyder en sikker defensiv.

Hvis Liverpool ikke har fået strammet op foran, vil Atl Madrid kunne holde antallet af mål meget langt nede og vi tror på højest 1. Så skulle Atl. Ikke selv få scoret – så er der en omkamp hvor de kan hente en evt. succes. Hold K… vi glæder os også til dette kamp.

Liverpool – Atl. Madrid = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

To Top