Nyhed

Onsdagens CL Bonus anbefaling på BettingNews…

Champions League blev skudt igang i går og vi forventer lige så seværdige opgør i dag. Her står den mellem 2 mandskaber der begge spiller teknisk og hurtigt og måske ikke fokuserer så meget på den fysiske del. Men man skal ikke tage fejl – for de kan begge godt spille med musklerne.

Atalanta – Valencia = 1 = odds 1,85
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Atalanta skal prøve at tage den gode form med over til CL og det vurderer vi, at der er store muligheder for. Hjemme er de bare godt kørende i denne periode og de har også fundet opskriften på mål i denne sæson. De er det absolut mest scorende hold i Serie A.

Det er selvfølgelig en anden type kamp og den vil sikkert også være mere taktisk præget end en almindelig Serie A kamp. Men Atalanta skal på et tidspunkt ud over stepperne og det tror vi de gør fra start. Det ligner i redaktionen optik en sejr på 2-0 eller 2-1.

*

Valencia skal naturligvis prøve at komme fra Italien med et så godt udgangspunkt som muligt. Men formen har godt nok været en smule kedelig på det seneste. Granada sendte f.eks Valencia ud af Pokalen!

Selv om der ikke er tale om krise, så har det været så som så med, at finde en længere stabil periode. Vi mener ikke at de er klar til denne afdeling af Champions League som hold og tror endda, at de ryger ud efter disse 2 opgør samlet.

Atalanta – Valencia = 1 = odds 1,85
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top