Nyhed

Onsdagens Championship “Special Bonus”…

Dagens “Special Bonus” er mellem 2 formstærke mandskaber, som har forskellige evner. Vi mener faktisk at gæsterne har en fordel af, at spille på udebane og har krydret dette med en Dobbelt-Chance.

Middlesbrough – Preston = X2 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemId når du spiller…

Middlesbrough er ved at slippe taget en smule og er kommet ned i den del af sluspiles pladserne, hvor der er lidt mere rift om dem. De 2 seneste kampe de har spillet, har begge været hjemme på Riverside Stadium, hvor de kun har fået 1 point.

Så formen virker dalende og i ubalance. Der er ikke så mange skader, at man kan bruge denne undskyldning, så det er bare spillet, der ikke rigtigt hænger sammen. Vi indrømmer gerne at vi har store tvivl i aftens kamp, men giver dem alligevel muligheden for en remis.

*

Preston er faktisk habilt kørende, altså når det ikke lige er på hjemmebane. Her er de ikke blandt rækkens bedste. Men det er dog sjældent de taber foran egne fans. Det er kun sket 3 ud af 18 kampe.

Ude har de til gengæld fundet melodien. 7 udekampe er vundet og de er alle kommet inden for de 10 seneste udekampe. De seneste 5 er vundet på fremmed græs.

Vi ser dem helt klart som favoritter i dag og vil formegentlig løbe af med den 6 sejr i streg på udebane. Men vi giver dog hjemmeholdet så meget kredit, at de har muligheden for en remis.

Middlesbrough – Preston = X2 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemId når du spiller…

To Top