Nyhed

Onsdagens Championship “Frækkert”…

Vi slutter onsdagens anbefalinger af med en kamp fra den næstbedste engelske række Championship, hvor vi har støvet et opgør op med et rigtigt godt odds og en sikker vinder efter redaktionens opfattelse.

Aston Villa – Brentford = 1 = Odds 2,60
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStream…

Aston Villa har før givet os et godt udbytte for nogle runder siden og formen har bestemt ikke lagt sig sidenhen. I dag spiller de hjemme på Villa Park i Birmingham og her plejer de at levere varen.

De vandt da også det første opgør her med 3-2 over et ellers formstærk Wigan mandskab. Trods en remis i sidste runde på udebane mod Ipswich, er vi stadig overbeviste om en hjemmesejr her og Villa vil score mere end 1 af slagsen.

*

Brentford er bestemt også kommet rigtigt fornuftigt fra start, selvom det ikke har været lige så overbevisende som hjemmeholdet. Men vi ar en lille tro til, at Brentford nok skal klare sig godt over sæsonen – bare ikke i dag.

Formen er god og de vandt da også hjemme i London i sidste runde mod Wigan, med samme cifre som hjemmeholdet (3-2), så på den konto står de lige. Vi giver hjemmeholdet favoritværdigheden i en med garanti spændende og intenst opgør.

Aston Villa – Brentford = 1 = Odds 2,60
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStream…

To Top