Frække

Onsdagens Championship Frækkert på BN…

Med kun 4 runder tilbage af denne sæsons kampe, er det ikke så sandsynligt at dagens 2 mandskaber vil ryge ned i League One, så de kan tage det forholdsvis roligt. Men begge mandskaber er i en god form og ligger midt i tabellen. Placeringen efter en sæson har også noget at sige i forhold til hvor mange penge man får af forbundet – så sæsonen er ikke helt ovre endnu.

Birmingham – Nottingham = 1 = Odds 2,37
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Bonus som Ny spiller…

Birmingham ligger nederst af disse 2 mandskaber, men det skal da gå helt galt hvis ikke Birmingham også er at finde i Championship i næste sæson. Formen er også ganske fornuftig og de er formmæssigt i den bedste halvdel af Championship. Så vi forventer ikke at de sætter noget over styr i dag. En sejr ville kunne sikre dem, at talen om nedrykning er et overstået kapitel.

Hjemme på St. Andrew’s har de haft betydeligt bedre sæsoner, men det er ved at vende i denne periode. De seneste 5 hjemmekampe har givet 4 sejre, så her er der sket en positiv udvikling. I weekendens kamp mod Rotherham viste de igen, at formen stadig er intakt, da de på udebane hentede alle 3 point i en 1-0 sejr. I dag er de hjemme og endnu bedre. 

*

Nottingham kan ikke rykke ned, selv om det teoretisk er muligt. Men det virker bare ikke sandsynligt. Nottingham har også forbedret formen i den seneste periode, dog ikke på samme niveau som hjemmeholdet. Men det har løftet dem i sikkerhed i forhold til nedrykning og Nottingham kan slappe af resten af sæsonen. Noget vi tror de vil, især når de er på udebane – for her har de ikke haft den store succes på det seneste.

Når disse 2 mandskaber mødes, er det sjældent at det er det gæstende mandskab der vinder og det tror vi da heller ikke på i dag, Selvfølgelig er muligheden for en remis til stede – og begge mandskaber ville sikkert også være tilfredse. Men vi tror at det momentum som Birmingham har i denne periode, vil de tage med ind i dette opgør og forsegle deres niveau som Championship mandskab også i næste sæson. Der er langt flere mål i Birmingham på hjemmebane, end der er i Nottingham på udebane.

Birmingham – Nottingham = 1 = Odds X,XX
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Bonus som Ny spiller…

To Top