Nyhed

Onsdagens Championship “Frækkert” fra BN…

Endnu et opgør fra den næstbedste række i England har fundet vores interesse at bruge som endnu en anbefaling. Den er måske lige på kanten, men vi har en god mavefornemmelse for dette opgør.

Preston – Brentford = 2 = Odds 2,40
Spillet hvor du får din indsats 3Doblet til at spille for…

Preston har været jævnt ringe, uden at det har været helt i hundende. Men der er ikke meget at skrive hjem om indtil nu i sæsonen. Kun 10 point efter 13 kampe er det blevet til, og det er efter kun 2 sejre og 4 gange remis.

Det er defensiven der sejler, for de kan faktisk godt score mål og hele 19 er det blevet til. Men når man så i samme periode har lukket 25 ind i eget net, så er det svært. Preston er suverænt det hold der har lukket flest kasser ind i eget net og det stopper ikke i aften.

*

Brentford har skiftet ud på trænerposten og det er danske Thomas Frank, tidligere Brøndby IF, der nu står i spidsen for London mandskabet. Om han kan gå ind og gøre en afgørende forskel er svært at spå om, men det har næsten altid en effekt, når der skiftes træner.

Men nu er det ikke fordi Brentford hænger i bremsen, for de er trods alt placeret som nr. 12 og har kun 7 point op til topholdet. Så der er masser at have troen i endnu, efter knap 1/3 af kampene er afviklet. Vi tror lidt spændende på Brentford i dag, til et fint odds.

Preston – Brentford = 2 = Odds 2,40
Spillet hvor du får din indsats 3Doblet til at spille for…

To Top