Nyhed

Onsdagens Champions League “Sikre”…

Champions League startede op igen i gør tirsdag, men vi synes ikke rigtigt at de kampe der var på programmet, havde den rigtige værdi for os på redaktionen. Det ser til gengæld anderledes ud i dag.

Ajax – Real Madrid = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Champions League Bonus…

Ajax kunne godt ønske sig en bedre form i denne periode, for det sejler lidt for de unge spillere fra det hollandske storhold, krydret med danske talenter. Måske har de haft dette opgør i tankerne – hvem ved.

Man tabte senest i weekenden på udebane til Heracles og den var der vist ikke så mange der havde set komme. Selv Ajax spillere og trænere var meget flove efter opgøret – og virkede faktisk en smule rystede.

I dag står de så overfor lidt af en gigant og endda en der har fundet formen frem på det helt rigtige tidspunkt. Selv om Ajax spiller hjemme på
Johan Cruijff Arena i dag, så tror vi bare ikke på dem.

*

Real Madrid har fundet sig selv og virker til at være tilbage som i gamle dage, hvor R7 huserede på holdet og gave dem meget omtale, men også gode resultater. Nu er det mere en holdindsats, men det fungerer også godt.

Real har også været gode til at spare og prioritere spillerne i den seneste periode, for de har mange spillere der let kommer til skade. Men lige pt er de fleste og især de vigtigste spillere fit for fight.

Isco kan alle hold altid bruge, men det er så også den spiller med mest værdi på skades listen. Med den form de har pt og selvtillid, så virker de faktisk som om, at de kan ende med at gå hele vejen.

Ajax – Real Madrid = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Champions League Bonus…

To Top