Sikre

Onsdagens Champions League “Sikre” spil…

Også i dag er der masser af kampe fra den mest prestigefyldte klubturnering inden for fodboldens verden og det er selvfølgelig Champions League der her er tale om og den kunne vi bare ikke holde fingrene fra.

FC Porto – Besiktas = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får det Klart Bedste Bonus Tilbud…

FC Porto brager derudaf i den hjemlig turnering og virker på ingen måde til at have problemer med de hold der ligger i den hjemlige turnering. Også evnen til at score kasser er til stede.

Allerede efter de første 5 runder har scoret over 10 kasser, mens deres modstandere ikke har været dygtige nok til at gøre det samme. Så det er et stærkt og selvtillidsfyldt hold der stiller på hjemme på Estádio do Dragão i Porto.

*

Besiktas har skilt sig af med flere spillere. Og det har da også været tydeligt i starten af sæsonen at se, at holdet slet ikke er kommet på plads endnu.

Hjemme har de næsten den samme styrke som normalt og har da også vundet deres kampe foran egne fans. Men på udebane har de kun opnået en remis og et nederlag og det har været til hold som er FC Porto langt underlegne. Vi er ikke i tvivl om nederlaget til Besiktas her.

FC Porto – Besiktas = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får det Klart Bedste Bonus Tilbud…

To Top