Nyhed

Onsdagens Champions League “Sikre”…

Så blev det tid for Champions League, som er det mange ser frem til i midtugens 2 dage, hvor det er de helt store hold der indtager scenerne rundt om i Europa. Vi starter netop med 2 af disse mandskaber, som har gode traditioner i de Europæiske turneringer.

FC Porto – AC Roma = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

FC Porto er godt med i den hjemlige liga, hvor de ligger placeret som nr. 2, efter de i sidste runde tabte til de nærmeste rivaler Benfica, som hoppede forbi Porto med 2 point.

Vi tror dog det skyldes at fokus måske mere var på denne kamp end den hjemlige turnering. For den videre deltagelse er godt nok vigtig – især økonomisk. FC Porto har før vist, at Champions League kster lidt på den hjemlige front.

Men ikke når det kommer til kampe hjemme på Estádio do Dragão, hvor de utrolig sjældent taber. De er røget d af Cup’en til Sporting, efter remis. De har så til gengæld slået Schalke, Lok. Moskva g Galatasaray, så de ved godt hvordan de skal please deres hjemmepublikum. Vi tror de gør det igen med en sejr.

*

AC Roma tabte seneste runde i Serie A, med hele 0-3 til Lazio. Det var på udebane, men vi tror også at dette opgør sad lidt i hovedet på spillerne. For før dette opgør har AS Roma været i Super form.

De har dog ikke het samme styrke som i efteråret og har spillet en hel del kampe remis, hvilket har sendt dem en smule tilbage i Serie A. Det er defensiven der halter en smule.

I de 10 seneste kampe har de kun formået at holde buret rent i 2 af dem. Det er eller sjældent for italienske hold. Vi tror heller ikke at de kan holde buret rent i dag og heller ikke, at de selv får scoret. SÅ en hjemmesejr til rent mål er vores bud i dette opgør.

FC Porto – AC Roma = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top