Frække

Onsdagens Champions League “Frækkert”…

Selvfølgelig er dagens “Frækkert” også hentet fra den igangværende Champions League turnering, hvor vi har kastet os over dagens nok mest attraktive kamp fra den turnering og har fundet vores favorit til opgøret.

PSG – Bayern München = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får de Højeste Pre Bet Ods…

PSG har efterhånden fået omstillet fra før Zlatan – til efter Zlatan og er igen i denne sæson med helt fremme i den franske liga, hvor de topper rækken på nuværende tidspunkt.

Kun en kamp i dette efterår har bevirket pointtab og det var i den seneste Ligue 1 kamp på udebane mod Montpellier, hvor man noget skuffet måtte tage hjem med et 0-0 resultat.

I dag er det noget helt andet, for hjemme i Paris på Parc des Princes er de stort set umulige at hamle op med og selv om det bestemt er et klassehold der kommer på besøg – så tror vi i den grad mest på hjemmeholdet.

*

Bayern München gør det de plejer at gøre – nemlig at vinde fodboldkampe. Men de har ikke været lige så overbevisende som de plejer og har allerede sat 5 point til, efter kun 6 runder.

Deres eneste nederlag i denne sæson var mod formstærke Hoffenheim, hvor de måtte rejse hjem med et nederlag på 0-2 og da de også spillede remis hjemme mod Wolfsburg i den seneste kamp, så er de kun placeret som nr. 3 pt.

Vi forudser en kamp hvor begge hold score, men at PSG score flere mål end gæsterne fra Bayern München og dermed vil udfaldet, efter redaktionen mening, falde ud til hjemmeholdets fordel.

PSG – Bayern München = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får de Højeste Pre Bet Odds…

To Top